Tilaa meidät

Improvisaatioteatteri

Rajatapauksen improt toimivat tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Mieleenpainuva, hauska ja virtaa täynnä oleva showmme takaa sen, että yhteinen illanvietto muistetaan vielä vuosienkin päästä. Voit määrittää, kuinka monta Tapausta haluat keikalle, haluatko sisällyttää improihin juhliesi teemaa, miten pitkän keikkasetin haluat, ja niin edelleen – Rajatapaus toteuttaa kaikki improihin liittyvät toiveenne ja räätälöi juuri Teille sopivan paketin ilomielin!

Juonnot

Hyvä juontaja on onnistuneen tilaisuuden tärkeimpiä elementtejä. Jos juonnot takkuavat, lässähtää helposti myös juhlienkin tunnelma vaivaannuttavan puolelle. Rajatapauksen kokeneet juontajat ovat varmoja valintoja kohottamaan tilaisuutesi tunnelmaa luontevasti ja luotettavasti.

Jotain muuta, mitä?

Rajatapauksen jäsenillä on laaja kokemus erilaisista esiintymistilanteista ja kulttuurialan tapahtumista. Jos siis etsit esiintyjiä aivan mihin tahansa outoon ja jännään, kannattaa kysyä meiltä. On todennäköistä, että löydät remmiisi ihmisen, joka täyttää juuri ne kriteerit jota etsit. Tai löydät jotain aivan muuta. Varmaa on se, ettet pety.

Koulutukset

Rajatapaus tarjoaa virkistäviä, mielenkiintoisia ja ammattitaitoisia koulutuksia eri taiteenaloilta yrityksille ja yhdistyksille sekä kaikenikäisille. Koulutusten aiheina mm.

  • improvisaatio
  • näyttelijäntyö ja teatteri-ilmaisu
  • esiintymisvarmuus ja -taidot
  • vuorovaikutustaidot